Untitled Document Untitled Document
  Nissan la Craiova
Fabrica de autoturisme Daewoo Craiova ar putea fi...  mai departe

 
 Tuborg investeşte 40 mil
Tuborg investeşte 40 mil euro până în...  mai departe

 
 
Untitled Document
 
   
 

  Untitled Document Untitled Document
Internetul castiga teren

În urma statisticilor prezentate de specialişti referitor la punctele de maximă importantă internaţională din istoria recentă, mediul o­nline se bucura de atentie si incredere mai mare decat canalele clasice de transmitere a informatiei (presa scrisa, radio, TV).

Un exemplu concludent sunt uraganele recente Katrina si Rita, momente in care jumatate dintre utilizatorii de Internet din Statele Unite au cautat informatia in primul rand in mediul virtual, in special pe paginile institutiilor de presa cu traditie precum CNN, BBC sau MSNBC. Desi era vorba despre un eveniment intern, circa 14% dintre americani au ales să consulte o sursă externă de ştiri şi au vizitat site-ul BBC.

Aceasta optiune de a consulta si surse externe de stiri reprezinta o perspectiva interesanta, declara John Horrigan, director de cercetare asociat in cadrul Pew Internet si al American Life Project, organizatii care au conceput raportul preferintelor online ale userilor. Interesul pentru impresiile si comentariile din exterior au fost considerate surprinzatoare de multi analisti.

Trei sferturi dintre utilizatorii de internet americani au accesat principalele site-uri interne de stiri, dar au fost consultate si surse alternative de informatie, precum weblogurile sau organizatiile de ajutorare non-profit. (Amos News)


 
 
 
 
 
Copyright © 2005 NewsNavigator