Untitled Document Untitled Document
  Studio Martin
Studio Martin se redeschide...  mai departe

 
 Audi Q 7
Noi tendinţe în design-ul SUV...  mai departe

 
 
Untitled Document
 
   
 

  Untitled Document Untitled Document
Pirateria combatuta

În perioada 26-27 august a.c., luptători din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie “Vlad Ţepeş” a Jandarmeriei au executat în cooperare cu inspectori din cadrul Oficiului Român pentru Drepturile de Autor, pe raza municipiului Timişoara, o acţiune pentru combaterea multiplicării şi comercializării fără respectarea prevederilor legale în domeniu, a materialelor audio-video.

În urma informaţiilor avute, inspectorii O.R.D.A. sprijiniţi de jandarmi, au realizat descinderi la sediile unor societăţi comerciale care aveau ca principal obiect de activitate comercializarea fără licenţă a materialelor audio, video şi I.T.

Ca urmare a acestor acţiuni, au fost identificate şi sancţionate 10 persoane, valoarea amenzilor aplicate fiind de aproximativ 50.000. RON.

De asemenea, au fost confiscate aproximativ 3500 de C.D.-uri „pirat”, şi a fost dispusă măsura suspendării activităţii, prin retragerea certificatului de funcţionare, pentru şase societăţi comerciale. Patru persoane, din cele controlate, au fost invitate la Bucureşti, la sediul O.R.D.A., pentru clarificarea aspectelor privind activitatea firmei.


 
 
 
 
 
Copyright © 2005 NewsNavigator