Untitled Document Untitled Document
  Studio Martin
Studio Martin se redeschide...  mai departe

 
 BCR - 'Banca Anului'
The Banker a ales BCR...  mai departe

 
 
Untitled Document
 
   
 

  Untitled Document Untitled Document
 
TV Online. Posturile de televiziune incep sa-si faca simtita prezenta online. Chiar daca sunt inca la inceput aici e locul cel mai bun de unde sa incepi gasirea lor.
 
   

 

 
   
Acasa
in urma cu 7 Acasa isi propunea sa fie un post de nisa care sa ofere femeilor programe si telenovele pe gustul lor. Acum reuseste sa concureze din punct de vedere al audientelor cu celelalte televiziuni, atat comerciale cat si cu cea publica, lucru remarcabil avand in vedere ca poate fi receptionat doar prin cablu.
 
Antena 1
Antena 1 este prima televiziune comerciala din Romania fondata in 1993. In cei 12 ani de existenta, Antena 1 a evoluat de la o statie locala care emitea in 1993 numai pentru zona Bucurestiului, la o retea de televiziune nationala cu 22 studiouri locale proprii si 6 statii TV afiliate care acopera peste 70% din populatia Romaniei si 90% din populatia urbana.
 
   
Antena 3
Antena 3, sora mai mica a Antenei 1, este cea mai tanara televiziune de stiri din Romania. In acest moment difuzeaza 2 programe celebre: The Tonight Show cu Jay Leno si Top Gear.
 
B1
Destinat publicului tanar si adult, B1TV, partener News Corporation, ofera programe informative si publicistice si de divertisment. Studiourile B1TV sunt amenajate la Centrul Expozitional Romexpo si in centrul Capitalei, pe Calea Victoriei. Aici, publicul are ocazia unica de a urmari "pe viu", din spatele camerelor de luat vederi, productia in derulare a programelor de televiziune.
 
   
Discovery Channel
Discovery Channel poate fi receptionat doar prin cablu. Ofera emisiuni si documentare dintr-o vasta gama de domenii.
 
HBO
Canal TV codat ce emite doar prin cablu, HBO ofera nu numai filme neintrerupte de publicitate, ci este mereu si primul care le difuzeaza.
 
   
National Geographic
Documentarele National Geographic au câştigat peste 800 de premii în ultimii 35 de ani. Renumita combinaţie de reportaj şi fotografie prezintă povestea popoarelor, animalelor, istoriei naturale, antropologiei, arheologiei şi aventurii de pe Pământ. Relatările fascinante şi imaginile ce îţi taie respiraţia aduc în faţa telespectatorilor aventura cunoaşterii, pasiunea pentru aventură, gustul pentru exotic şi sentimentul că trăieşti peripeţiile "chiar acolo", pe viu.
 
Prima
Postul Prima TV, facut celebru de emisiunile Cronica Carcotasilor si Big Brother, se adreseaza preponderent tinerilor si pune accentul pe emisiuni de divertisment. Vino mama sa ma vezi, Cash Taxi si Schimb de mame sunt cele mai noi succese ale lor in aceasta directie.
 
   
Pro TV
Pro TV si-a propus sa distreze, sa informeze dar si sa responsabileze. Ofera cel mai vizionat program de stiri dar si cele mai urmarite transmisi sportive. Televiziunea din Pache Protopopescu difuzeaza cea mai spectaculoasa competitie sportiva din Europa: UEFA Champions League dar si cea mai celebra emisiune de divertisment: Teo.
 
Realitatea TV
Realitatea TV este o investiţie privată, care face un serviciu public, informarea corectă a telespectatorilor, conform regulilor jurnalistice. Politica editorială a postului constă în evocarea cât mai multor opinii pe criteriul echidistanţei. Postul Realitatea TV nu face discriminări pe nici un criteriu, oferind spaţiu de emisie tuturor celor care au ceva important de spus pentru telespectatori.
 
   
TVR
TVR 1, principalul post al Televiziunii Române, oferă telespectatorilor o mare diversitate de programe adaptate interesului şi nevoilor publicului. Începând de la emisiunile cu tematică politică, socială, culturală, religioasă, până la emisiuni sportive şi de divertisment, toate se regăsesc în grila primului post al televiziunii publice.
 
TVR Cultural
Având o strategie editorială bazată în exclusivitate pe segmentul cultural şi definindu-se ca un post de televiziune tematic, TVR Cultural se adresează cu precădere unui public mai puţin numeros, interesat de tot ce se întâmplă în viaţa culturală; aceasta implică şi cote de audienţă mai reduse, în comparaţie cu audienţa unui canal public generalist sau a unui post comercial.
 
   
TVR2
Având drept obiective majore promovarea creativităţii, profesionalismului şi inovaţiei, TVR 2 – al doilea canal al Televiziunii Române - a fost conceput ca un post destinat publicului tânăr ce se adresează segmentului de public preponderent urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cu extensie până la publicul cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani.
 
TVRi
TVR Internaţional este canalul public de televiziune care promovează imaginea României în lume. Aria de acoperire a TVR Internaţional însumează cinci continente - Europa, America de Nord, Africa, Asia, Australia (în prezent, programe ale TVR Internaţional pot fi urmărite în Australia prin intermediul unor canale multiculturale).
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2005 NewsNavigator