Untitled Document Untitled Document
  Moartea unei galaxii
Telescoapele ne-au aratat cum moare o galaxie...  mai departe

 
 BCR - 'Banca Anului'
The Banker a ales BCR...  mai departe

 
 
Untitled Document
 
   
 

  Untitled Document Untitled Document
 
Google are messenger şi telefonie online

Google, cel mai mare motor de căutare din lume, a lansat versiunea de test (beta) a unui serviciu gratuit de messenger prin text şi voce, Google Talk, despre a cărui apariţie presa a speculat încă de la începutul acestei săptămâni, potrivit unui articol apărut în Ziarul Financiar.

Google Talk permite clienţilor care au un cont creat la serviciul de mail al companiei, Gmail, să comunice între ei, utilizând fie tastatura, pentru a trimite mesaje text, fie un microfon şi o pereche de căşti sau boxe, pentru a comunica cu prietenii prin voce ca şi cum ar vorbi la telefon.

Noul serviciu va plasa Google în competiţie cu Skype, Microsoft, America Online sau Yahoo pe segmentul serviciilor de messenger şi se va adăuga pachetului de servicii tot mai bogat pe care îl oferă compania, arată sursa precizată.

Recent, au fost lansate zvonuri cum că Google ar fi interesat să achiziţioneze furnizorul britanic de telefonie gratuită prin Internet Skype, care a revoluţionat telefonia online, atingând în acest mod două obiective importante: extinderea semnificativă în afara Statelor Unite, dar şi pe un nou domeniu, convorbirile telefonice pe Internet.

 
 
 
 
 
Copyright © 2005 NewsNavigator