Untitled Document Untitled Document
  Marte erupe?
Marte ar putea fi o planeta activa geologic...  mai departe

 
 Tuborg investeşte 40 mil
Tuborg investeşte 40 mil euro până în...  mai departe

 
 
Untitled Document
 
   
 

  Untitled Document Untitled Document
M Roadster

BMW a prezentat primele fotografii cu noul M Roadster. Acesta devine in acest moment cea mai performanta versiune a roadster-ului Z4. M Roadster vine la trei ani dupa ce a fost prezentat Z4, insa asteptarea a meritat.

Sub capota inginerii de la Motorsport au montat motorul cu sase cilindrii in linie de la actualul M3, acest dezvoltand o putere maxima de 343 de CP. Cu un raport de peste 100 de CP/litru, noul M Roadster este capabil sa atinga 100 de km/h in doar 5 secunde, iar viteza maxima este limitata electronic la 250 de km/h.

Acest motor care are inscriptionat numele celor de la Motorspot, a castigat pana acum de cinci ori titlul de Motorul International al Anului, pe Roadster fiind cuplat la o cutie de viteze manuala cu sase rapoarte. Sistemul de franare a fost supradimensionat acesta putand opri masina de la 100 de km/h in doar 34 de metri. La nivelul trenului de rulare M Roadster a primit jante din aluminiu pe 18 inch, anvelopele fiind de 225/45 ZR pe fata si 255/40 ZR pe spate. (sursa: Amos News)


 
 
 
 
 
Copyright © 2005 NewsNavigator