Untitled Document Untitled Document
  Studio Martin
Studio Martin se redeschide...  mai departe

 
 M Roadster
S-a lansat pe piaţă cel mai puternic Z4...  mai departe

 
 
Untitled Document
 
   
 

  Untitled Document Untitled Document
 
Nissan la Craiova

Fabrica de autoturisme Daewoo Craiova ar putea fi preluatã de compania Nissan, mai ales cã în ultima perioadã, uzina craioveanã a fost vizitatã de douã delegaţii ale fabricantului mondial.

Dintr-una din delegaţii a fãcut parte şi directorul de investiţii pentru Europa, astfel cã zvonurile privind iminenta preluare a întreprinderii craiovene par sã se confirme, în perioada imediat urmãtoare.

Autoritãţile române nu au fãcut publice intenţiile companiilor interesate de preluarea Daewoo Craiova, anunţând ziariştii sã mai aştepte câteva zile.

La nivel mondial, compania Nissan are o alianţã cu Renault, care a preluat Dacia Piteşti.

Deşi s-a vorbit cã Renault ar intenţiona sã-şi mãreascã capacitatea de producţie a Daciei Logan la Craiova, se pare cã varianta investiţiei Nissan va fi preferatã.

De altfel, Constantin Stroe, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al S.C. Automobile Dacia Pitesti a confirmat faptul cã Renault şi Nissan au semnat o scrisoare de intenţie cu Agenţia Românã pentru Privatizare, care le permite sã obţinã mai multe informaţii despre platforma industrialã Daewoo de la Craiova.

 
 
 
 
 
Copyright © 2005 NewsNavigator