Untitled Document Untitled Document
  Marte erupe?
Marte ar putea fi o planeta activa geologic...  mai departe

 
 Madonna e pe primul loc
Madonna l-a întrecut pe Elvis Presley...  mai departe

 
 
Untitled Document
 
   
 

  Untitled Document Untitled Document
 
Nubira 2 cu GPL

Daewoo Automobile Craiova a lansat luni pe piaţă autoturisme Nubira II echipate opţional cu instalaţie de alimentare cu gaz lichefiat (GPL). Modelul Cielo Executive poate fi, la rândul său, dotat opţional cu jante de aluminiu şi radio CD/MP3 player.

Prin introducerea alimentării cu GPL pe modelul Nubira II, Daewoo Automobile Romania S.A. continuă linia de dezvoltare inaugurată cu Cielo, a cărui varianta cu GPL se bucură de succes încă din anul 2000.

Utilizarea alimentării cu GPL reduce cu circa 50% costul deplasării. Autonomia de deplasare, în condiţiile efectuării plinului cu benzină şi cu GPL, creşte considerabil: pentru Nubira II cu GPL, autonomia calculată de producător este de 1.496 km.

Trecerea de la alimentarea cu benzină la alimentarea cu GPL a motorului se face automat, la comanda calculatorului care deserveşte sistemul de alimentare.

Dotate cu noua opţiune, autoturismele Nubira II poarta numele de Nubira II SX LPG, respectiv Nubira II CDX LPG şi au preţul de 10.899 Euro, respectiv 12.399 Euro (cu TVA inclus).

La preţurile actuale ale combustibililor, diferenţa de preţ se amortizează după parcurgerea a circa 10.000 km.

“Ca răspuns la cererile clienţilor, au fost aduse îmbunătăţiri de echipare şi la modelul Cielo: versiunea cu echipare completă, Cielo Executive, este echipat opţional cu jante de aluminiu pentru un aspect îmbunătăţit al autoturismului, iar pentru creşterea confortului este disponibil un radio CD capabil să citească nu doar CD-uri audio, ci şi CD-uri cu fişiere în format MP3”, a declarat Valeriu Gârlea, Director Relaţii Publice la Daewoo Automobile Romania.

Versiunea echipată cu noul pachet opţional poartă denumirea de Cielo Executive Plus şi are preţul de 9.049 Euro (cu TVA inclus). (sursa: Amos News)

 
 
 
 
 
Copyright © 2005 NewsNavigator